Lyt til vores radio

Du kan lytte til Cool Radio ved at hente en af nedenstående apps eller indsætte et url link i en afspiller.Url til musikplayer

Kopier nedenstående url og indsæt det i en afspiller på f.eks. Sonos eller Winamp.
https://uk5.internet-radio.com/proxy/coolradio?mp=/stream:8030
Så får du info om konkurrencer, nyheder og meget mere.

Vi spiller de største hits og bedste sange

På Cool Radio er du altid sikret masser af kvalitetsmusik fra 1970 og frem til i dag. Hos os er du fri for at musikken bliver afbrudt af ligegyldige reklamer hvert 20. minut.

Radio i høj lydkvalitet og udelukkende på internettet

Vi sender døgnet rundt og du kan høre os i hele landet. Så har du din smartphone ved hånden, har du også vores radio, som du finder på hjemmesiden: CoolRadio.dk

Musik kvaliteten

Al musik er nøje udvalgt og kravet er, at det er genkendelige sange, som lytteren kan synge eller nynne med på. Det er hits eller god musik fra 1970 og frem til i dag. Dog med hovedvægten på det seneste årti.

Det kan du høre hos Cool Radio

Artisterne er mange forskellige og tæller bl.a. TV 2, Lukas Graham, ABBA, Bryan Adams, Justin Bieber, Madonna og Pink.

Den nye musik

Vi spiller dagligt de nye sange, der ligger i A og B-rotationen. De to grupper skiller sig ud ved, at A-rotationen er numre, som hitter eller har et stort potentiale. Dem er der 20 af og de bliver spillet tre gange i timen på skift.

B-rotationen er til gengæld den musik, der i nogen tilfælde ligger på vippen til at komme op i A-klassen. Den består af 20 tracks og de bliver spillet to gange i timen.

Fælles for begge typer af rotation er, at de ligger der i cirka tre måneder, inden de udskiftes med ny musik.